Достапна на овие јазици
English edition Dutch edition German edition Polish edition Italian edition Brazilian edition French edition Serbian edition Swedish edition Indonesian edition Ukrainian edition Spanish edition Albanian edition Hungarian edition Macedonian edition Slovenian edition Chinese edition Russian edition Finnish edition Slovak edition
"Just finished reading the thing. Fantastic. Great work. Congratulations."
Hans-Hermann Hoppe, author of 'Democracy: The God That Failed'

КУПИ


Печатено издание

Македонското издание на оваа книга може да се набави во книжарницата ТРИ која се наоѓа на првиот спрат во ГТЦ во Скопје, тел. 02/32 38 722, knizarnica@kniga.com.mk или онлајн на www.kniga.mk како и во повеќето поголеми книжарници низ Македонија.

Kniga

Електронско издание

Kniga.mk : Цена: 199,00ден
Гласањето е илузија за имање некакво теоретско влијание, во замена за реално губење на слободата.

Издание за Amazon Kindle®

НАСКОРО!